2831058814 16ο ΧΛΜ Ε.Ο. Ρεθύμνου - Ηρακλείου, Ρέθυμνο info@hellenicfarms.gr
hero image
 
 
 
     
  Ελληνικές Φάρμες Α.Ε.
Προϊόντα Φυτικής Προέλευσης


Με μια μακρά και σημαντική πορεία στο χώρο των τυροκομικών προϊόντων, η εταιρεία μας “Ελληνικές Φάρμες Α.Ε.” έχει διακριθεί για την προσήλωσή της στην ποιότητα και τη δημιουργία γευστικών προϊόντων που ικανοποιούν τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού ουρανίσκου.

Αναγνωρίζοντας την αυξανόμενη ζήτηση για προϊόντα που απευθύνονται σε ανθρώπους με διατροφικές προτιμήσεις και περιορισμούς, έχουμε αναπτύξει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που προσφέρουν γευστικές και ποιοτικές επιλογές φτιαγμένα μόνο με προϊόντα φυτικής προέλευσης.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ
ΣΤΗΝ ΓΕΥΣΗ

και την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα, παράγουμε και σας προσφέρουμε υποκατάστατα τυροκομικών προϊόντων, ιδανικά για όλους όσους επιθυμούν να μειώσουν την κατανάλωση προϊόντων ζωικής προέλευσης, αλλά ταυτόχρονα δεν επιθυμούν να θυσιάσουν τη γεύση.

Βασιζόμενη στις τάσεις της σύγχρονης εποχής και με απόλυτο σεβασμό προς τον καταναλωτή, η εταιρεία μας, έχει δημιουργήσει τις σειρές προϊόντων “NUTTRIE” και “NUTTRIE ΟΑΤ” επιδιώκοντας να καλύψει τις διατροφικές ανάγκες κάθε καταναλωτή.

Η εταιρεία μας δεσμεύεται για την παραγωγή προϊόντων που είναι υγιεινά, ποιοτικά και απολαυστικά για όλους. Η διατροφή που σέβεται τα ζώα και το περιβάλλον είναι μια αξία που μοιραζόμαστε, και είμαστε περήφανοι που μπορούμε να προσφέρουμε νόστιμες επιλογές για όλους τους πελάτες μας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  Στόχος μας
είναι αφενός να μπορούμε να καλύψουμε τις διατροφικές ανάγκες κάθε καταναλωτή και αφετέρου η διαρκής έρευνα και παραγωγή νέων προϊόντων που θα προσφέρουν την καλύτερη γευστική εμπειρία στους καταναλωτές.
 
     
 
 
 
 
 
 
  Περιηγηθείτε στην σελίδα μας

και ανακαλύψτε την ποικιλία των προϊόντων μας που μπορούν να σας προσφέρουν μια απολαυστική και υγιεινή γευστική εμπειρία.